BasBQ
Beef en Steak

Mini Beef Wellington

 
 
 
 

El Fumarole

Gerijpt
Berichten
3.129
Simpel recept: koop ossenhaas. Bak heel kort en heel heet om en om bruin. PEZO erop, evt beetje kruiden en inpakken in een plakje bladerdeeg. Dan kort op de Q tot bladerdeeg goudbruin en het vlees liefst niet te heet


IMG_0918_zpse50b4316.jpg
 
Ziet er culinair uit. Wat is Pezo?
 
Lekker met een krokant korstje
 
Ziet er prachtig uit Jeroen!! ;)
 
ziet er heerlijk uit, en is een heerlijk stukje op je bord
 
Nice! Hoe heet was de Q voor dit lekkers?
 
Beef wellington, lekker, een poos favoriet geweest (toen nog uit de oven). Voordeel is als hij mislukt kun je er altijd nog een stoofpotje van maken  :D
 
Edwin zei:
Nice! Hoe heet was de Q voor dit lekkers?
Bij mij ca 220 graden. Maar hou je er niet teveel aan vast, want het is sterk afhankelijk van de dikke van je vlees. Vlees wil je ros? houden, terwijl het deeg wel gaar en bruin moet worden.
 
BBQ68 zei:
Lekker hoor! Heb je nog iets bijzonders gedaan met de ossenhaas?
Nope. Peper/zout. Aan ossenhaas doe ik zo weinig mogelijk.
Origineel zat dit trouwens in een jasje van ganzenlever. Dit is de quick versie :)
 
Lekkert!
 
Schuif maar door ;D
 
Lekker hoor !
 
Heel mooi gemaakt.

Maar heb je niet wat meer foto's van het hele proces? We zijn dol op foto's! ;)
 
Weer goed je best gedaan Jeroen, ziet er goed uit. Ken het idd alleen nog steeds van de oven maar de Q is hier een prima vervanger voor zoal je weer laat zien  ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan