- Berichten
- 510
Vandaag de Valhal Dutch oven samen met Windmill Stove gebruikt voor een minestrone maaltijdsoep.
Courgette geroosterd op de Weber kettle. Uien, bleekselderij en tomaten geroosterd op de Weber met olijfolie, knoflook en balsamico azijn. Na ruim een halfuur de tomaten van het vel ontdaan en alles gepureerd. De geroosterde courgette in blokjes gesneden. Uien fruiten in de Valhal en vervolgens worteltjes, paprika meegebakken. Uiteindelijk alles samengevoegd en op smaak gebracht. Als laatste de pasta en wat mais toegevoegd.
Courgette geroosterd op de Weber kettle. Uien, bleekselderij en tomaten geroosterd op de Weber met olijfolie, knoflook en balsamico azijn. Na ruim een halfuur de tomaten van het vel ontdaan en alles gepureerd. De geroosterde courgette in blokjes gesneden. Uien fruiten in de Valhal en vervolgens worteltjes, paprika meegebakken. Uiteindelijk alles samengevoegd en op smaak gebracht. Als laatste de pasta en wat mais toegevoegd.








