Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vanochtend ben ik naar het Open Huis van Vuur en Rook in Renswoude gereden, het had daar in de regio zelfs gesneeuwd!
Ondanks de koude was het gezellig druk en heb ik enkele leden van het BBQ genootschap en van het BBQ forum live mogen begroeten.
Het resultaat na een paar uurtjes rondhangen daar was dat ik met een kofferbak vol brandstof en wat speeltjes weer richting het Brabantse land reed....
Erg blij ben ik met de 90 kg Ecobrasa briketjes (de enige echte oude kwaliteit) die ik bij Martijn heb gekocht. Verder aanvulling van wat sauzen en rubs en een 2e set voor Beer Can Chicken.
De demo's op de Primo XL (door het Pure BBQ Team) en Big Green Egg (door Gerard en zijn proBBQ team) waren perfect, alle gasten konden zich tegoed doen aan een hapje!
Zie hieronder wat foto's...
of het hele team er was weet ik niet zeker want ik ken de jongens niet bij naam of van gezicht, maar in ieder geval waren er enkele leden, o.a. Bas (Cycl0pz).
Met Bas heb ik een gezellige praat gehad...
bedankt voor de correctie Gerard, ik ben dan op het verkeerde been gezet door de tekst op het visite kaartje wat ik meenam...daarop staat zowel Pure BBQ als "Dutch BBQ Team"
ben ook een "newbie" op deze forums
Dat is inderdaad verwarrend redfox. Daarom heb ik mijn BBQ team ook nadrukkelijk probbqshop.nl genoemd omdat de verwarring proBBQ en pureBBQ erg groot is
Mooie aanwinsten allemaal weer hoor.
Ik heb ook mijn steentje bijgedragen aan Martijn, en Hugo's omzet. (en ik zou maar max 2 dingen meenemen, en de rest was puur om voor de gezelligheid ff te buurten :-[ )
Vond het ook erg leuk om div mensen van het Genootschap, en BBQforum in het echt te ontmoeten, en natuurlijk ff gedag zeggen bij Gerard met zijn nieuwe Team.
Nog wel een cadeautje voor Martijn achter gelaten namens South West BBQ Dreams
Past prima naast het Genootschap
Heb nog een nieuwe zak BR liggen, en wil eigenlijk kijken hoe of dat de Dammers gaan bevallen.
Indien ik er tevreden over ben kan altijd nog meer halen.
En ik Q ietsje minder als jullie, maar dat mag de pret niet drukken.
Volgens de theorie van Dennis, kan ik dan nu 2 mnd vooruit (maar met mijn tempo wordt dat wat langer )
Rente, ruimte, risico dat heb ik ook geleerd. maar volume heeft ook een voordeel: lagere of geen verzendkosten per eenheid en mogelijk lagere inkoopprijs per eenheid
Kosten baten verhaal en denk dat het wel loont zo'n voorraadje
Ik heb in de tijd dat ik BBQ de prijsvan kokos zien oplopen van zo'n ?12 naar ?20. Daarbij, het houtskool pikken we zelf op bij Dammers, als ik meer meeneem scheelt dat in de benzine
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.