Na alle foto's en verhalen gelezen te hebben hier op het forum moet ik er nu toch aan gaan geloven. Mijn eerste PP wordt een feit.
Ik hou me vast aan Noskos zijn blog, moet zeker goed gaan komen, ik heb zelfs zijn bbq-saus gemaakt hiervoor .
Ik had een 2,5 kilo Procureur bij de slager gehaald en wil hem morgen om 7 uur op de Q hebben liggen.
Ergens vind ik het toch een beetje spannend maar heb zeker zin in de run.
7:18 PP 9 Dome 116
8:18 pp 25 Dome 100
9:19 pp 47 Dome 119
10:18 pp 66 Dome 122
11:18 pp 72 Dome 118 (tussen 10:18 / 11:18 temp gehaald van 135 :-S terwijl alles al zowat dicht stond)
12:18 PP 74 Dome 118
13:22 pp 74 Dome 118
14:20 pp 77 Dome 121
15:22 pp 82 Dome 117
16:25 PP 88 Dome 112 (met sateprikker getest, had geen weerstand)
Mooi stukje vlees ge?njecteerd en in de rub gezet, schaaltje net te klein
7:18 hij ligt erop (iets later dan gepland)
Ik hou me vast aan Noskos zijn blog, moet zeker goed gaan komen, ik heb zelfs zijn bbq-saus gemaakt hiervoor .
Ik had een 2,5 kilo Procureur bij de slager gehaald en wil hem morgen om 7 uur op de Q hebben liggen.
Ergens vind ik het toch een beetje spannend maar heb zeker zin in de run.
7:18 PP 9 Dome 116
8:18 pp 25 Dome 100
9:19 pp 47 Dome 119
10:18 pp 66 Dome 122
11:18 pp 72 Dome 118 (tussen 10:18 / 11:18 temp gehaald van 135 :-S terwijl alles al zowat dicht stond)
12:18 PP 74 Dome 118
13:22 pp 74 Dome 118
14:20 pp 77 Dome 121
15:22 pp 82 Dome 117
16:25 PP 88 Dome 112 (met sateprikker getest, had geen weerstand)
Mooi stukje vlees ge?njecteerd en in de rub gezet, schaaltje net te klein
7:18 hij ligt erop (iets later dan gepland)