- Berichten
- 3.153
@ Ep Woody, gefeliciteerd met het eindresultaat.
Vreemd dat de procureur in 3 stukken brak, mogelijk omdat op twee plaatsen in het stuk vlees een "vetwand" zat die na de run grotendeels weg is en er dus geen hechting meer was.
Verder zie ik dat de structuur van de "draadjes" na het pullen heel fijn, bijna "pluizig" is. Wat te veel vocht verloren?
Als je de volgende keer w?l inpakt na 5 uur zal de procureur sappiger blijven. Was hij echt helemaal klaar bij 88C?
Ik heb van de "eerste generatie" op dit forum destijds de tip gehad om als hij de 88C aantikt even met een sat? pen erin te prikken om te zien of dat vrijwel zonder weerstand gaat.
Eventueel dan nog een graadje hoger doorgaan. (bij brisket idem dito).
Hoe dan ook, ik zie om de hoek ergens een krulstaartje
Vreemd dat de procureur in 3 stukken brak, mogelijk omdat op twee plaatsen in het stuk vlees een "vetwand" zat die na de run grotendeels weg is en er dus geen hechting meer was.
Verder zie ik dat de structuur van de "draadjes" na het pullen heel fijn, bijna "pluizig" is. Wat te veel vocht verloren?
Als je de volgende keer w?l inpakt na 5 uur zal de procureur sappiger blijven. Was hij echt helemaal klaar bij 88C?
Ik heb van de "eerste generatie" op dit forum destijds de tip gehad om als hij de 88C aantikt even met een sat? pen erin te prikken om te zien of dat vrijwel zonder weerstand gaat.
Eventueel dan nog een graadje hoger doorgaan. (bij brisket idem dito).
Hoe dan ook, ik zie om de hoek ergens een krulstaartje