R
Rijo
Gast
Na een aantal keren spareribs te hebben gegeten (bereiding 3-2-1), is het nu tijd voor een heuse procureur op de grill.
Gisteren is het vlees ingesmeerd met mosterd en daarna ingesmeerd met de basisrub. Na een nachtje op smaak komen zag hij er vanmorgen zo uit:
Iets later dan gehoopt ging hij vanmorgen op de OTP. Hoe lang gaat ie me bezig houden???
Tijdschema om de boel in de gaten te houden:
Het resultaat van het project gisteren. Het vlees was echt heel erg mooi glimmend en vochtig van binnen.
Gisteren is het vlees ingesmeerd met mosterd en daarna ingesmeerd met de basisrub. Na een nachtje op smaak komen zag hij er vanmorgen zo uit:

Iets later dan gehoopt ging hij vanmorgen op de OTP. Hoe lang gaat ie me bezig houden???

Tijdschema om de boel in de gaten te houden:

Het resultaat van het project gisteren. Het vlees was echt heel erg mooi glimmend en vochtig van binnen.


