Beef en Steak

Mijn eerste Pulled Pork

En het ?echte? eind resultaat

fcb4ed0c04a0f33791078af41ac311de.heic


035eb93b0a8a4d46cd40c02b25ee4dd2.heic


26ef2d506698fea022762f74e815e95f.heic



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ziet er lekker uit, lusten we vast wel. ;)
Ik zie een stickertje aankomen, alvast gefeliciteerd. ;)
 
Top resultaat! Zo te zien hoef ik geen "eet smakelijk" meer te zeggen. Dat zal wel gelukt zijn

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Wat zie hij er mooi sappig uit  :-O
 
Gefeliciteerd met je knor  :D
 
Gefeliciteerd met je knorretje! En bark hoort niet krokant te zijn hoor ;) Als je vlees krokant is is het uitgedroogd bij low & slow.
 
noskos zei:
Gefeliciteerd met je knorretje! En bark hoort niet krokant te zijn hoor ;) Als je vlees krokant is is het uitgedroogd bij low & slow.

Nou, bedoelde dat hij echt behoorlijk nat was aan de buitenkant, maar dat kwam omdat ik de glaze een beetje laat had aangebracht, dus ik heb hem daarna nog even zonder aluminium folie een beetje bark laten krijgen, krokant was het inderdaad niet.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
En bedankt iedereen
Vond het leuk om te maken, vond het nog wel moeilijk om de ketel goed te krijgen.

Als ik dan lees dat sommige hem vrolijk overnacht aan laten durf ik dat toch echt nog niet.
Kwestie van meer oefenen denk ik


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Martijn137 zei:
En bedankt iedereen
Vond het leuk om te maken, vond het nog wel moeilijk om de ketel goed te krijgen.

Als ik dan lees dat sommige hem vrolijk overnacht aan laten durf ik dat toch echt nog niet.
Kwestie van meer oefenen denk ik


Sent from my iPhone using Tapatalk
Ligt ook aan het type BBQ. Zo?n ketel helemaal stabiel krijgen blijft een uitdaging. Een smoker of kamado is een heel ander verhaal.

Maar als ik het zo lees voor een eerste keer helemaal niet verkeerd! Mijn eerste PP was 2 uur later klaar dan gepland en qua temperatuur zeker niet zo netjes als bij jou


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Martijn137 zei:
En bedankt iedereen
Vond het leuk om te maken, vond het nog wel moeilijk om de ketel goed te krijgen.

Als ik dan lees dat sommige hem vrolijk overnacht aan laten durf ik dat toch echt nog niet.
Kwestie van meer oefenen denk ik


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Gewoon veel oefenen en zolang het resultaat zo smaakt zal dat geen klachten opleveren gok ik. Het vertrouwen van je barbecue komt met veel proberen.

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Hans zei:
Martijn137 zei:
En bedankt iedereen
Vond het leuk om te maken, vond het nog wel moeilijk om de ketel goed te krijgen.

Als ik dan lees dat sommige hem vrolijk overnacht aan laten durf ik dat toch echt nog niet.
Kwestie van meer oefenen denk ik


Sent from my iPhone using Tapatalk


Wordt ook vaak gebruik gemaakt van de nodige elektronica om de temperatuur constant te houden dan ga je wat geruster naar bed. ;)
 
Ziet er heerlijk uit gefeliciteerd met je knorretje

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan