- Berichten
- 132
Dat was redelijk goed te doen, maar wel heeeeel vaak tweaken: steeds kleine stapjes maken met meestal de onderste schuif.
Ik had een dubbele digitale meter: 1 in vlees en 1 net boven rooster.
Het alarm had ik voor rooster meter op 140 gezet, dan gaat bij bijh 135 piepen, zodat ik nog tijdig kon ingrijpen.
Alleen wel handmatig de onder temperatuur in de gaten houden dus.
Het vullen van de waterbak met kokend water helpt ook goed bij het meer constant houden vd temperatuur in Webers.
Gewoon een keer doen dus B-) Het was ongelooflijk lekker!
Ik had een dubbele digitale meter: 1 in vlees en 1 net boven rooster.
Het alarm had ik voor rooster meter op 140 gezet, dan gaat bij bijh 135 piepen, zodat ik nog tijdig kon ingrijpen.
Alleen wel handmatig de onder temperatuur in de gaten houden dus.
Het vullen van de waterbak met kokend water helpt ook goed bij het meer constant houden vd temperatuur in Webers.
Gewoon een keer doen dus B-) Het was ongelooflijk lekker!