- Berichten
- 61
Vandaag voor het eerst iets op de kamado gemaakt.
Pulled pork volgend dit recept:
Gisterenavond om 20:00 de procureur ingespoten en in de rub gezet. Daarna in de koelkast gedaan tot vanmorgen 05:00
Om 06:00 de compact kamado voor het eerst echt opgestart met Marabu houtskool.
Rond 07:00 was de temperatuur constant op 120 graden en kon de procureur er op.
Om elf uur zo’n beetje had ik 74 graden kerntemperatuur en heb ik de procureur ingesmeerd met de glaze.
Na twee uur het vlees ingepakt en om 14:00 had ik kern 88, maar was de weerstand bij prikken nog te groot. Kwartiertje later was hij goed en begon het uitdampen, rusten en uit elkaar trekken en op smaak brengen.
Zeer tevreden voor een eerste keer.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Pulled pork volgend dit recept:

Wedstrijd pulled pork van de barbecue, zo maak je het
Maak zelf de allerlekkerste en sappigste pulled pork met dit wedstrijdrecept!
www.bbq-nl.com
Gisterenavond om 20:00 de procureur ingespoten en in de rub gezet. Daarna in de koelkast gedaan tot vanmorgen 05:00
Om 06:00 de compact kamado voor het eerst echt opgestart met Marabu houtskool.
Rond 07:00 was de temperatuur constant op 120 graden en kon de procureur er op.
Om elf uur zo’n beetje had ik 74 graden kerntemperatuur en heb ik de procureur ingesmeerd met de glaze.
Na twee uur het vlees ingepakt en om 14:00 had ik kern 88, maar was de weerstand bij prikken nog te groot. Kwartiertje later was hij goed en begon het uitdampen, rusten en uit elkaar trekken en op smaak brengen.
Zeer tevreden voor een eerste keer.








Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk