BasBQ
Beef en Steak

mijn eerste PP

 

Sherwood

Sprokkelaar
Berichten
40
hallo samen

gisteren 2,8kg schouderkarbonade in Butt Glitter Rub gelegt
14689735nf.jpg


dan in folie de nacht over in de koelkast 
14689731qt.jpg


net de bbq  klaar gezet
14689734ef.jpg

14689737ad.jpg


tussen 20 en 21 uur ga ik beginnen ............kijken wat het wordt


 
ik ben benieuwd, je voorbereidingen zien er goed uit, ik ga dit lekker volgen  ;)
 
good luck, we zien graag je foto's van het verdere verloop!
 
Succes S?ren, begin ziet er al goed uit !
 
Gaat helemaal goedkomen!! :D
 
Succes ermee. Ben benieuwd naar het verdere verloop.
 
toch maar iets tegen de wind opgezet  ;)
14692727jp.jpg


...... de begin is gedaan
14692728xn.jpg


21uur30
14692725bh.jpg


nu even tot rust komen  :p
14692724cf.jpg
 
Goede instelling ik mag dat wel een goed Weissbier op zijn tijd  ;) Niet teveel he je moet je PP nog wel volgen  ;D
 
zo en nu is de temp.tot onder de 90 grad gedaald en ik krijg ze niet hoger ingeregelt .....

vlees is nu 51 grad
 
kijk! dat gaat goed! wil je hem inpakken? dan is dit het moment ;)
 
Spannend..... ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan