- Berichten
- 26
Mijn allereerste PP!
Deze heb ik gemaakt op mij Smokey Joe Premium!
Het stuk varkens nek van 1,3kg dat eraan moet:
Goed in de rub gezet:
BBQ klaar zetten voor indirect grillen met appel en maple rook chips ertussen:
Na 4 uurtjes toch ingezien dat het vlees beter in het midden ligt!
Hmmm, het vlees is blijkbaar iets te dik voor de SJ
Bijna in de zone:
Wat appelsap om te sprayen:
Bijna klaar! Survived the zone (niet ingepakt!):
Broodjes opwarmen:
De PP even laten rusten:
Lekker pullen:
En nu lekker eten:
Het was lekker sappig!
Heb de SJ rond de 110 graden gehouden en de PP was klaar na 12h op 88 graden!
Het BBQ'en bevalt me wel!
Morgen waarschijnlijk Cote ? los en ma?skolven.
Groeten,
Koen
Deze heb ik gemaakt op mij Smokey Joe Premium!
Het stuk varkens nek van 1,3kg dat eraan moet:

Goed in de rub gezet:

BBQ klaar zetten voor indirect grillen met appel en maple rook chips ertussen:

Na 4 uurtjes toch ingezien dat het vlees beter in het midden ligt!
Hmmm, het vlees is blijkbaar iets te dik voor de SJ


Bijna in de zone:

Wat appelsap om te sprayen:

Bijna klaar! Survived the zone (niet ingepakt!):

Broodjes opwarmen:

De PP even laten rusten:

Lekker pullen:

En nu lekker eten:

Het was lekker sappig!
Heb de SJ rond de 110 graden gehouden en de PP was klaar na 12h op 88 graden!
Het BBQ'en bevalt me wel!
Morgen waarschijnlijk Cote ? los en ma?skolven.
Groeten,
Koen