Beef en Steak

Mijn eerste keer Pulled Pork

Gaat lekker en ik blijf je volgen! Enige tip die ik je wil geven is dat je moet oppassen met je draadjes voor je thermometer! Vaak vinden ze het niet leuk om tussen de ketel en deksel te zitten...
 
Ik prop ze vaak door de luchtopening aan de bovenkant.
Goed bezig hoor, ik kan het hier bijna ruiken ;)
 
Hier het eindresultaat.

De Boston Butt is er om 8:15 opgegaan en om 16:00 eraf met een kerntemperatuur van 88C.
De periode dat hij ingepakt was is naar mijn beleving heel kort geweest, maximaal een uur.

Maar het heeft iedereen erg goed gesmaakt en alles is op  :-S


Voor het inpakken.



Nog net een foto kunnen maken voor dat hij gepulled was  :)



Het pullen.




Broodje Pulled Pork met Coleslaw.



Temperatuur verloop, helaas staat het niet vanaf de start meer in de grafiek  :-/
 
Lekker hoor, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Heyyy ik heb een varken.  :D :D :D

Voor de koe zal het nog even moeten wachten tot ik mijn bullet smoker heb (maar dit jaar komt er zkr een ProQ-smoker  ;)).

En voor het tokkie moet ik snel weer een BCC maken. Is niet nieuw voor me doe ik al een jaar of 10 maar nooit een topic van gemaakt  :blush:
 
Terug
Bovenaan Onderaan