- Berichten
- 227
Vandaag is t er eindelijk eens van gekomen om mijn eerste fatty te maken.
Ongeveer 750 gr gehakt hoh
1 tl zeezout
1 tl zwarte peper uit de molen
1 tl knoflookpoeder
2 el smoked paprikapoeder
1 el ketchup
1 el worchestershiresaus.
Dat lekker mengen en tussen plastic uitrollen tot een mooie plak.
Met wat geraspte kaas erover.
Toen een spekmatje gemaakt.
Alvast t gehakt opgerold in t plastic.
Deze 2 bij elkaar gebracht.
Ff strakrollen in de folie.
Toen na 3 uurtjes in de koeling de bbq op gestookt tot 180 gr met een stukje eikenhout erbij.
En de slavink erop gesmeten.
Na een goed uurtje tikt hij de 71 gr aan en mocht hij eraf.
En de rest is geschiedenis
Maar wel heel lekker
ikke
ikke
Ongeveer 750 gr gehakt hoh
1 tl zeezout
1 tl zwarte peper uit de molen
1 tl knoflookpoeder
2 el smoked paprikapoeder
1 el ketchup
1 el worchestershiresaus.
Dat lekker mengen en tussen plastic uitrollen tot een mooie plak.
Met wat geraspte kaas erover.

Toen een spekmatje gemaakt.

Alvast t gehakt opgerold in t plastic.
Deze 2 bij elkaar gebracht.

Ff strakrollen in de folie.

Toen na 3 uurtjes in de koeling de bbq op gestookt tot 180 gr met een stukje eikenhout erbij.
En de slavink erop gesmeten.

Na een goed uurtje tikt hij de 71 gr aan en mocht hij eraf.
En de rest is geschiedenis


Maar wel heel lekker
ikke
ikke