BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste BCC op de GMG

 
 
 
 

richard0501

Gemarineerd
Berichten
1.552
Vandaag mijn eerste BCC gemaakt op mijn Green mountain Grill. Lekkere maiskip (3 euro40 voor 1.15 kg aanbieding, normaal ca 7 euro) gekocht bij de Makro in Belgie (tevens nog een doosje spareribs, doosje kalfsribben, En een paar Kalkoenbouten).
Thuisgekomen gelijk goed gewassen, en schoongemaakt.

Zelf basic rub gemaakt enaangebracht, en da 2 uurtjes in de koeling. Vervolgens op een lekker blikje bier gezet.

De barbecue aangezet en ingesteld op 180 graden, Gewoon blend pellets gebruikt  (mix van kersen, eiken en hickory) voordeel van een pelletbbq, brandstof is gelijk je rookhout. Na de opwarmtijd van zo'n 20 minuutjes de BCC in de BBQ geplaatst. (denk dat er wel 12-15 in mijn Jim Bowie passen)
Een paar maiskolven en partijtje wedges (voorgekookt) bijgeplaatst na 1/2 uurtje. Tevens laagje olijfolie over het kippetje gekwast.

missie geslaagd, heerlijk sappig kippetje, ik hoop dat ik hem hier mee verdient heb!!


 
mooi kippetje, ik voel een tokkie aankomen... ;)
 
lekker kippie, met kriekbier zo te zien ?
 
Lekker kippetje heb je.
 
Gefeliciteerd en welkom bij de Tokkies!
 
dat is zeker een tokkie waard, welkom bij de familie
 
Ik zag je tokkie al aankomen, bij deze daarmee ook gefeliciteerd!
 
Mooi chickie en welkom bij de Tokkie-club :)
 
Lekker kippetje heb jij.
Gefeliciteerd met je tokkie.
 
GefeliciTokkied!
 
Heerlijk kippie!! contrats met je tok!! :p
 
Proficiat met een welverdiende Tokkie !
 
Dol op ma?skippetjes ;D

Gefeliciteerd met dit lekkere resultaat!
 
Gefeli met je Tokkie, het Kriekbier voortaan in de pitmaster gieten  ;D
 
Gefeliciteerd met je tokkie!!
 
Gefeliciteerd met je Tokki hij ziet er lekker bruin uit alleen begreep ik dit niet de kip eerst gewassen??
 
Terug
Bovenaan Onderaan