- Berichten
- 2.778
Vandaag van alles wat .
Gevulde puntpaprika.
Met kruidenkaas spek rub en afgelakt met honey bbq saus ..
Spekfakkels voor de Kids.
Turksbrood met kruiden olie van
Olijfolie zonnebloemolie paprikapoeder knoflookpoeder pezo peterselie.
Groenten.
Paprika wortel courgette met olie en wat rub .
Ribeye met pannetje ui kastanje champignons.
Pannetje met knoflook boter daar ui met champignons er in met pezo en rozemarijn en wat rub kruiden.
Ribeye was 350 gram maar net niet dik genoeg voor reverse sear . Dus bokke heet grillen.
Seargrate lag er vanaf het begin er al op , dus goed heet.
En indirect rusten tot 56 graden.
En 4 min rusten onder folie op het bord .
Heerlijk gegeten
Gevulde puntpaprika.
Met kruidenkaas spek rub en afgelakt met honey bbq saus ..
Spekfakkels voor de Kids.
Turksbrood met kruiden olie van
Olijfolie zonnebloemolie paprikapoeder knoflookpoeder pezo peterselie.
Groenten.
Paprika wortel courgette met olie en wat rub .
Ribeye met pannetje ui kastanje champignons.
Pannetje met knoflook boter daar ui met champignons er in met pezo en rozemarijn en wat rub kruiden.
Ribeye was 350 gram maar net niet dik genoeg voor reverse sear . Dus bokke heet grillen.
Seargrate lag er vanaf het begin er al op , dus goed heet.
En indirect rusten tot 56 graden.
En 4 min rusten onder folie op het bord .
Heerlijk gegeten

Laatst bewerkt: