J
jawelhoor
Gast
Eerst en vooral, hallo iedereen. Ik lees het forum al even, maar had nog geen account aangemaakt.
We hebben onze bbq een upgrade gegeven en nu lopen we rond met een Weber 57cm premium, helemaal anders dan onze vorige BBQ die geen deksel had.
Tijdens onze gewoonlijke BBQ leggen we normaal allerlei soorten vlees op de gril en zo eet iedereen min of meer waar ze zin in hebben. Dus meestal is dat: stukjes kip, chicken wings, verschillende soorten worstjes, beetje varkensvlees enz... typische 'belgische' barbecue eigenlijk zoals je hem wel zal kennen.
Nu met die Weber en die ongelooflijk lekker uitziende gerechtjes (Pulled Pork, low en slow ribbetjes...) heb ik echt wel zin om hier verandering in te brengen. Alleen snap ik niet goed hoe je nu eigenlijk een volledig menu kan voorbereiden!
Stel nu, dat ik ribbetjes ga bakken als 'hoofd gerecht'. Maar dat duurt dan verschillende uurtjes, hoe grill ik dan bijvoorbeeld het voorgerecht, of andere 'snacks' als die ribbetjes daar liggen te bakken? Hoe, met andere woorden, krijgen jullie een volledig menu klaargestoomd? Snacks, voorgerecht, hoofdgerecht, ... hoe gaat dat dan op zo'n kettle?
Bij deze, dan niet echt jullie receptjes gevraagd, maar eerder, jullie opbouw van het menu en hoe jullie dat praktisch verwezenlijkt krijgen!
Alvast heel vriendelijk bedankt!
We hebben onze bbq een upgrade gegeven en nu lopen we rond met een Weber 57cm premium, helemaal anders dan onze vorige BBQ die geen deksel had.
Tijdens onze gewoonlijke BBQ leggen we normaal allerlei soorten vlees op de gril en zo eet iedereen min of meer waar ze zin in hebben. Dus meestal is dat: stukjes kip, chicken wings, verschillende soorten worstjes, beetje varkensvlees enz... typische 'belgische' barbecue eigenlijk zoals je hem wel zal kennen.
Nu met die Weber en die ongelooflijk lekker uitziende gerechtjes (Pulled Pork, low en slow ribbetjes...) heb ik echt wel zin om hier verandering in te brengen. Alleen snap ik niet goed hoe je nu eigenlijk een volledig menu kan voorbereiden!
Stel nu, dat ik ribbetjes ga bakken als 'hoofd gerecht'. Maar dat duurt dan verschillende uurtjes, hoe grill ik dan bijvoorbeeld het voorgerecht, of andere 'snacks' als die ribbetjes daar liggen te bakken? Hoe, met andere woorden, krijgen jullie een volledig menu klaargestoomd? Snacks, voorgerecht, hoofdgerecht, ... hoe gaat dat dan op zo'n kettle?
Bij deze, dan niet echt jullie receptjes gevraagd, maar eerder, jullie opbouw van het menu en hoe jullie dat praktisch verwezenlijkt krijgen!
Alvast heel vriendelijk bedankt!