- Berichten
- 906
Ik had hem al eens voorbij zien komen, en vanwege de fotowedstrijd van deze maand was hij nu aan de beurt: de beer can burger. Een burger gevuld met allerlei lekkere dingen, vandaag een mediterraanse variant.
De burgers zijn gemaakt van 250 g rundergehakt en omwikkeld met 3 plakken spek. Het gehakt is gekruid met Italiaanse kruiden, knoflookpoeder, peper, zout en komijnpoeder.
De vulling bestaat uit gegrilde aubergine en puntpaprika. Tot slot afgetopt met een flinke plak mozzarella.
Bereiding op circa 150 graden (temp was vandaag wat lastig goed te houden) met wat whisky rookhout. Een kwartiertje voor het einde nog gelakt met wat bbq saus.
Een verrassend lekker resultaat!
Als toetje nog banaan rolo 43 en een variatie met bruine rum gemaakt.
De burgers zijn gemaakt van 250 g rundergehakt en omwikkeld met 3 plakken spek. Het gehakt is gekruid met Italiaanse kruiden, knoflookpoeder, peper, zout en komijnpoeder.
De vulling bestaat uit gegrilde aubergine en puntpaprika. Tot slot afgetopt met een flinke plak mozzarella.
Bereiding op circa 150 graden (temp was vandaag wat lastig goed te houden) met wat whisky rookhout. Een kwartiertje voor het einde nog gelakt met wat bbq saus.
Een verrassend lekker resultaat!
Als toetje nog banaan rolo 43 en een variatie met bruine rum gemaakt.