- Berichten
- 5.060
Men neme 1 kalfsmuis. (deze was 1,4 kg) en vrijf die in met mosterd en bedek met een rub van:
2 el eigen mediteraanse kruidenmix, 0,5 el zoete paprikapoeder, 2 tl knoflook en wat peper.
In rollen in folie en lekker in de koelkast zetten,
de BGE op 150 C met platesetter. Roken met een blokje olijfhout.
Kalfsmuis erop en rustig laten roken tot een kern van 44 C. Eraf en ff laten rusten.
BGE klaar gemaakt voor direct grillen op een temperatuur van 230 C.
Kalfmuis afgegrild tot een kern van 49 C. Eraf gehaald en laten rusten.
Ondertussen de groenten gegrild.
De CEO had de risotto gemaakt.
Ik heb de wijn ontkurkt.
Smakelijk.
2 el eigen mediteraanse kruidenmix, 0,5 el zoete paprikapoeder, 2 tl knoflook en wat peper.
In rollen in folie en lekker in de koelkast zetten,
de BGE op 150 C met platesetter. Roken met een blokje olijfhout.
Kalfsmuis erop en rustig laten roken tot een kern van 44 C. Eraf en ff laten rusten.
BGE klaar gemaakt voor direct grillen op een temperatuur van 230 C.
Kalfmuis afgegrild tot een kern van 49 C. Eraf gehaald en laten rusten.
Ondertussen de groenten gegrild.
De CEO had de risotto gemaakt.
Ik heb de wijn ontkurkt.
Smakelijk.