Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hmm, droogbakken.... Eens proberen, want de laatste keer was mijn probe ook niet de hele sessie even stabiel
Was ook al bang dat ik aan een nieuwe moest.
Ik heb mijn probes laatst even droog gebakken op 220 graden. Ze weken bij het begin wel 40 graden af, maar tijdens het bakken kwamen ze steeds dichter bij elkaar, tot ze na een uurtje beiden rond de 220 stonden. Dat werkt dus als de spreekwoordelijke tierelier.
De 2 rechtse thermometers lijken toch overleden wijken 14C af in vergelijking met de Oregon. Voelers heb ik in alle meters gehad bij de Oregon zijn ze allemaal op oven temperatuur.
Ik heb momenteel hetzelfde probleem de thermometer die ik voor de temperatuur op het rooster gebruik wijkt zo'n 20 graden af tegenover 2 andere thermometers van hetzelfde merk, ik heb ze geijkt in kokend water.
Het zijn wel goedkope rakkers van rond de € 10.-- maar zoveel schelen kan nooit goed zijn en dat terwijl degene die nu afwijkt wel nauwkeurig was ( geprobeerd met een andere thermometer )
Het gaat bij dit probleem om de rechtse van Bauknecht.
De bovenste thermometer heb ik er 2 van en die zijn gelijk qua temperatuur, de linksonderste wijkt heel kort 1 graad af, daar lig ik niet wakker van.
Ik heb de sondes verwisseld maar steeds dezelfde uitkomst, ik ga ze in de oven " bakken " en kijken wat het word.
zijn er nog meer mensen met dit soort problemen met goedkoper materiaal ?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.