Hi allemaal!
Ik ben Mark uit Flevoland. Het ‘altijd prachtige’ Lelystad om het specifiek te maken.
Ik ben in het bezit van een Weber Master Touch 57. Hiervoor ga ik komende maand een buitenkeuken maken. Gedurende mijn onderzoek kwam ik al een aantal keer langs het forum en heb nu maar eens besloten mijzelf aan te melden!
ik hou er van om op zondag een lekkere Picanha klaar te maken en experimenteer steeds meer met andere recepten. De Picanha blijft toch mijn signature dish.
Buitenkeuken:
Een verrijdbare BBQ tafel van 160 x 70 x 85 (LxBxH) met een betonnen blad. Nu een gat voor de Weber, maar ontworpen met een toekomstige Bastard in gedachten! Hierover in een aparte thread later vast meer!
Thanks for having me!
Mark
Ik ben Mark uit Flevoland. Het ‘altijd prachtige’ Lelystad om het specifiek te maken.
Ik ben in het bezit van een Weber Master Touch 57. Hiervoor ga ik komende maand een buitenkeuken maken. Gedurende mijn onderzoek kwam ik al een aantal keer langs het forum en heb nu maar eens besloten mijzelf aan te melden!
ik hou er van om op zondag een lekkere Picanha klaar te maken en experimenteer steeds meer met andere recepten. De Picanha blijft toch mijn signature dish.
Buitenkeuken:
Een verrijdbare BBQ tafel van 160 x 70 x 85 (LxBxH) met een betonnen blad. Nu een gat voor de Weber, maar ontworpen met een toekomstige Bastard in gedachten! Hierover in een aparte thread later vast meer!
Thanks for having me!
Mark