bonkfc
Tondelzoeker
- Berichten
- 20
Goedemiddag !
Gisteren een lekker nieuw ( voor mij nieuw ) stukje vlees geprobeerd van BBQuality; Maminha.
Dit heerlijk stukje vlees heb ik even licht gemarineerd met peper en zout en ingesmeerd met knofloork. Zelf groene chimichurry gemaakt. Heerlijke combinatie!
Mimanha heb ik even kort gegrild op 220 graden en daarna tussen de 175 en 200 graden verder laten garen ( moet nog meer gaan oefenen met het beheersen van de temperatuur op mijn weber kogel ).
Was een heerlijke combinatie met gepofte tomaatjes en gegrilde mais.
Gisteren een lekker nieuw ( voor mij nieuw ) stukje vlees geprobeerd van BBQuality; Maminha.
Dit heerlijk stukje vlees heb ik even licht gemarineerd met peper en zout en ingesmeerd met knofloork. Zelf groene chimichurry gemaakt. Heerlijke combinatie!
Mimanha heb ik even kort gegrild op 220 graden en daarna tussen de 175 en 200 graden verder laten garen ( moet nog meer gaan oefenen met het beheersen van de temperatuur op mijn weber kogel ).
Was een heerlijke combinatie met gepofte tomaatjes en gegrilde mais.