Oh ja, nog even over al die verschillende kruiden.
Ondertussen heb ik eigenlijk alles wel geproefd, en laten proeven...
Even héél kort samengevat; Alleen de peper, zout en rooksmaak waren na het roken en drogen nog duidelijk te proeven
![Thumbs up (y) (y)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44d.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
De rest van de kruiden vrijwel niet, zelfs de 5 spice en de mosterd niet zo (had ik meer van verwacht, jammer!). Dus de volgende keer doe ik alleen (nitriet)zout, peper, en dan 2 keer koud roken (ongeveer 11 uur voor-, en 11 uur na het drogen, met hickory/appel pellets voor een redelijk scherpe rooksmaak).
Nu eerst de feestdagen met wat andere projectjes.
En dan ga ik in januari ergens weer koud roken, nu al zin in!