BasBQ
Beef en Steak

Maiden run bcc

 

sandervdhoek

Vuurmaker
Berichten
64
Eindelijk zo ver!

De kip staat in de rub (captain's luck) en de barbecue staat aan!

357e4e56770992ed51f156fd008fb3a7.jpg

e848175db4042482b7da1553c2244be7.jpg

7fb530be90ae010aaf8b6f200f0c196e.jpg


Eindresultaat volgt!
 
Die staat er wel mooi bij  :p
 
Veel plezier!
 
Jij gaat lekker eten/ hebt lekker gegeten, weet ik bijna zeker, wat vond jij van de captain's luck? Ik vond hem heerlijk  :D
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Als je een krokant huidje wil heb je een temperatuur nodig van zo'n 175 - 200 graden ;)
Maarreh, ziet er lekker uit hoor
 
Stickertje is altijd leuk! Binnekort maar weer voor de pp.. Vorige run was te kort

Snap nu trouwens hoe het komt van t velletje, thermometer in deksel is toch echt niet te vertrouwen.. Rooster staat nu op 172 en deksel op 250
 
Doe ingebouwde meters zijn meestal niet echt accuraat, ik meet altijd op de rooster en gebruik die ingebouwde dingen gewoon om te kijken of de temperatuur constant blijft.
 
Ziet er lekker uit, gefeliciteerd met je stickertje :D
 
Die ziet er goed uit. Welkom bij de tokkies
 
Terug
Bovenaan Onderaan