Vandaag maar eens aan de MOINK ballen.
Beetje puzzelen met hoeveelheden ingredienten, maar is gelukt.
Ballen gedraaid en door de basis rub gerold
		
		
	
	
		 
	
Had er nog al wat dus ook een deel.in de vriezer gedaan.
Spek er omheen
		 
	
Saus gemaakt
		 
	
Ballen op de Q, helaas te veel briketten en iets te lang dus erg bruin. Spek in ieder geval krokant.
		 
	
Insmeren met saus en toch nog even terug op de Q.
		 
	
Was lekker en dus toch geslaagd!
Met gepofte aardappel van de Q met een sausje van mayonaise, yoghurt, klein beetje gehakte knoflook, bosuitje, bieslook en fijngesneden komkommer.
		 
	
Wat heb ik geleerd?
Minder briketten aansteken ivm warmte en iets minder lang.
Een stuk kersenhout zou ook voldoende kunnen zijn.
Saus heb ik genoeg, dus nog een 2e en 3e ronde op voorraad net als de ballen dus.
Dank voor het kijken.
Aan de mods: low en slow dus niet helemaal gelukt, dus feel free dit te verplaatsen naar high en fast.
Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Beetje puzzelen met hoeveelheden ingredienten, maar is gelukt.
Ballen gedraaid en door de basis rub gerold
 
	Had er nog al wat dus ook een deel.in de vriezer gedaan.
Spek er omheen
 
	Saus gemaakt
 
	Ballen op de Q, helaas te veel briketten en iets te lang dus erg bruin. Spek in ieder geval krokant.
 
	Insmeren met saus en toch nog even terug op de Q.
 
	Was lekker en dus toch geslaagd!
Met gepofte aardappel van de Q met een sausje van mayonaise, yoghurt, klein beetje gehakte knoflook, bosuitje, bieslook en fijngesneden komkommer.
 
	Wat heb ik geleerd?
Minder briketten aansteken ivm warmte en iets minder lang.
Een stuk kersenhout zou ook voldoende kunnen zijn.
Saus heb ik genoeg, dus nog een 2e en 3e ronde op voorraad net als de ballen dus.
Dank voor het kijken.
Aan de mods: low en slow dus niet helemaal gelukt, dus feel free dit te verplaatsen naar high en fast.
Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		