- Berichten
- 7.100
Beste BBQ-vrienden!
Afgelopen weekend gingen we echt laag en traag... pepers roken en drogen:
We begonnen met wat groene verse, wat oudere groenere (die rood geel waren geworden) en rode chillies en een verdwaalde zoete oranje mini paprika:
Alles snijden en steeltjes eraf:
Dan het ei stabiel op 70?C brengen en houden met een heerlijk blokje mesquite hout voor een zalige rook:
Het duurde lekker lang (een uurtje of 8 bij elkaar) en rook dus erg lekker in de tuin. Zo lekker dat ik dorst kreeg:
Straks alles lekker malen en verpulveren voor een Awesome Chili Mix voor onze Foodporn Factory!
In het koffiemolentje ermee en dan lekker even draaien:
En dat ruikt me lekker rokerig en pittig!
Bedankt voor het kijken!
Afgelopen weekend gingen we echt laag en traag... pepers roken en drogen:
We begonnen met wat groene verse, wat oudere groenere (die rood geel waren geworden) en rode chillies en een verdwaalde zoete oranje mini paprika:
Alles snijden en steeltjes eraf:
Dan het ei stabiel op 70?C brengen en houden met een heerlijk blokje mesquite hout voor een zalige rook:
Het duurde lekker lang (een uurtje of 8 bij elkaar) en rook dus erg lekker in de tuin. Zo lekker dat ik dorst kreeg:
Straks alles lekker malen en verpulveren voor een Awesome Chili Mix voor onze Foodporn Factory!
In het koffiemolentje ermee en dan lekker even draaien:
En dat ruikt me lekker rokerig en pittig!
Bedankt voor het kijken!