BasBQ
Beef en Steak

Low and slow in de DO stracotto

Ginko

Kooltjesharker
 
 
 
Berichten
139
Verdomme paulus, deze had ik eerder moeten doen. Ik zit hier op de camping, bezig geweest met nieuwe tent opzetten en tegelijk dit gerecht maken. Net geproefd en er is inderdaad geen woord aan gelogen, verukkelijk! En dan heb ik door de bezigheden niet eens alles 100% volgens het recept kunnen doen.
 

paulus1972

Kooltjesharker
Berichten
200
Mooi man. En koken gaat om het resultaat niet om het recept. Fijn dat het smaakte. Zonnetje wijntje DO?
 

Ceriel

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
7.243
Vandaag gemaakt en heerlijk gegeten!

BYyuDLp.jpg
 

paulus1972

Kooltjesharker
Berichten
200
Verbaasd mij niks.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.361
Hoi Paulus.
Een wat late reactie van onze kant maar dat komt omdat ik eigenlijk pas sinds kort met de D.O. aan de slag ben en dus met wat meer aandacht naar de topics daar over kijk. :blush:
Je gerecht ziet er heerlijk uit en zou bij ons best op tafel mogen, ik denk dat we daar heerlijk van zouden kunnen smikkelen. ;)
Ik heb een vraagje voor je.
Ik lees dat je zo'n dikke 7 uur aan 't pruttelen bent en dat je daar 14 briketten voor gebruikt.
Vul je die nog aan na verloop van tijd?
Zo nee, welke briketten gebruik je?
Zelf ben ik een verstokte EcoBrasa fan maar ik denk niet dat die dat redden maar ga dat zeker proberen.
Alvast bedankt voor je antwoord.

Grts,  Hans.
 

Freek92

Vuurmaker
 
 
Berichten
91
Moet ook maar eens vaker de DO uit de kast halen. Blijft altijd erg leuk. Dit gerecht ga ik dan zeker eens proberen.
 

paulus1972

Kooltjesharker
Berichten
200
@hans. Inderdaad dat halen ze niet dat klopt. Ik gebruik ook de Eco's. En waar nodig vul ik ze aan. Maar het is echt de bedoeling dat het rustig pruttelt dus rustig aan en niet te veel onderop.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.361
paulus1972 zei:
@hans. Inderdaad dat halen ze niet dat klopt. Ik gebruik ook de Eco's. En waar nodig vul ik ze aan. Maar het is echt de bedoeling dat het rustig pruttelt dus rustig aan en niet te veel onderop.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Vond het al heel erg zunig, dank voor je antwoord. :)
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.417
Helaas had ik deze tot nu toe gemist, de post is nieuw leven ingeblazen en dat verdient 'ie ook... ga ik zeker maken!
 

paulus1972

Kooltjesharker
Berichten
200
En al gemaakt/gegeten? De temperatuur is inmiddels zover dat de DO weer uit het vet kan. Ik ben benieuwd wat je er van vond. Mijn DO en ik zijn bezig te experimenteren met een ?echte? Hongaarse goulash die daar trouwens geen goulash heet. Wanneer deze gelukt is horen jullie dat.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan