BasBQ
Beef en Steak

Longhaas, kastanjechampignons met gorgonzolasaus en een lekker toetje

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.242
Na vanmorgen in Enske gezellig met BertM en eega koffie gedronken te hebben, de bestelling bij Jan Aalvink opgehaald.
In de "blije doos" oa beef short ribs, spareribs en 2 mooie longhaasjes. Deze laatste vanavond kennis laten maken met het gietijzer van de WGA... :p

Ontdaan van zeen, vet en vliezen en gekruid met peper en zout, gegrilld tot een kern van 48 graden(in het dikste deel).
Erbij kastanjechampignons (olijfolie, peper, zout, smoked paprika), in een alu bakje, af en toe omscheppen.





Na een korte rustperiode in folie, aangesneden



Op het bordje met de champignons en wat gorgonzolasaus die Steven gister had laten staan  ;)



Als dessert gegrilde perziken met citroenroom en blauwe bessen.
Dit keer blikperziken gebruikt en deze uitgelekt op het rooster van de warme WGA gelegd



Slagroom geklopt met vanillesuiker en dit door citroenkwark gespateld.
Warme perziken in een schaaltje en flinke schep room en een paar blauwe bessen:



Wederom lekker gegeten!
 
dat geloof ik zomaar dat je lekker gegeten hebt
 
Lekker Ceriel, bij mij ligt ook nog longhaas in de diepvries, die moet er binnenkort aan geloven.
 
Lekker hoor. Mooie foto's..
 
Dat blief ik!
 
Fruit op de Q, altijd lekker, de rest natuurlijk ook.
 
Ik begin spontaan te kwijlen :)
 
En hopla, weer op de "to do". Toetje is erg leuk.
 
Terug
Bovenaan Onderaan