- Berichten
- 7.148
Na vanmorgen in Enske gezellig met BertM en eega koffie gedronken te hebben, de bestelling bij Jan Aalvink opgehaald.
In de "blije doos" oa beef short ribs, spareribs en 2 mooie longhaasjes. Deze laatste vanavond kennis laten maken met het gietijzer van de WGA...
Ontdaan van zeen, vet en vliezen en gekruid met peper en zout, gegrilld tot een kern van 48 graden(in het dikste deel).
Erbij kastanjechampignons (olijfolie, peper, zout, smoked paprika), in een alu bakje, af en toe omscheppen.
Na een korte rustperiode in folie, aangesneden
Op het bordje met de champignons en wat gorgonzolasaus die Steven gister had laten staan
Als dessert gegrilde perziken met citroenroom en blauwe bessen.
Dit keer blikperziken gebruikt en deze uitgelekt op het rooster van de warme WGA gelegd
Slagroom geklopt met vanillesuiker en dit door citroenkwark gespateld.
Warme perziken in een schaaltje en flinke schep room en een paar blauwe bessen:
Wederom lekker gegeten!
In de "blije doos" oa beef short ribs, spareribs en 2 mooie longhaasjes. Deze laatste vanavond kennis laten maken met het gietijzer van de WGA...
Ontdaan van zeen, vet en vliezen en gekruid met peper en zout, gegrilld tot een kern van 48 graden(in het dikste deel).
Erbij kastanjechampignons (olijfolie, peper, zout, smoked paprika), in een alu bakje, af en toe omscheppen.
Na een korte rustperiode in folie, aangesneden
Op het bordje met de champignons en wat gorgonzolasaus die Steven gister had laten staan
Als dessert gegrilde perziken met citroenroom en blauwe bessen.
Dit keer blikperziken gebruikt en deze uitgelekt op het rooster van de warme WGA gelegd
Slagroom geklopt met vanillesuiker en dit door citroenkwark gespateld.
Warme perziken in een schaaltje en flinke schep room en een paar blauwe bessen:
Wederom lekker gegeten!