Beef en Steak

logee

Spannend!
 
Ja hoor,nog een volger erbij.
 
Dat wordt genieten morgen!
De rug vondt ik heerlijk en het achterbeen.
Succes morgen
 
Ben benieuwd naar het eindresultaat....

Ziet er nu al goed uit ;)
 
Ik heb na de eerste 4 uur de temperatuur van de smoker verlaagd van 110 graden naar 90 graden, om haar zo rustig naar een kern temperatuur van 67 graden te brengen.

In totaal heeft  het zo'n 9 uur geduurd om tot dit resultaat te komen.


aansnijden en smullen maar.


echt een heerlijk boter mals stukje vlees, wat ik iedereen kan aanbevelen
 
Ziet er mooi uit zeg!!
 
Wauw! Die lust ik wel ;)

Be dank voor get delen!
 
Bedankt voor het delen dus XD
 
Dat ziet er prachtig uit zeg. En wat fijn dat je helemaal tevreden bent over het resultaat.
Hoe zat het met de kruiden, was dat wat je er van verwacht had? En hoe heb je het gegeten, wat had je er bij?
Vragen.....
 
Terug
Bovenaan Onderaan