Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb na de eerste 4 uur de temperatuur van de smoker verlaagd van 110 graden naar 90 graden, om haar zo rustig naar een kern temperatuur van 67 graden te brengen.
In totaal heeft het zo'n 9 uur geduurd om tot dit resultaat te komen.
aansnijden en smullen maar.
echt een heerlijk boter mals stukje vlees, wat ik iedereen kan aanbevelen
Dat ziet er prachtig uit zeg. En wat fijn dat je helemaal tevreden bent over het resultaat.
Hoe zat het met de kruiden, was dat wat je er van verwacht had? En hoe heb je het gegeten, wat had je er bij?
Vragen.....
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.