- Berichten
- 292
Op verzoek vanavond deze nacho’s.
Begonnen met het kruiden van de kippendijen met The Incredible rub van No Rubbish.
Daarna guacamole gemaakt van 2 avocado’s, een sjalotje, wat tomaatjes, koriander, citroensap/rasp, chipotle en wat zout.
Toen aan de slag met het snijden van bosui, tomaatjes, koriander en de mais uit laten lekken.
Ondertussen was de Bastard lekker op temperatuur, ongeveer 180 graden indirect, en kon de kip erop en een rookblokje op de kolen.
Toen de kip lekker gerookt en gaar was, kon ie gepulled worden en daarna gemengd met een lekkere bbqsaus.
Ik had nog wat padron pepers liggen, dus die gingen met wat olie en zout ook op de grill. Lekker voor erbij…
En toen kon ik aan de slag met het opbouwen van de nacho’s. (Met natuurlijk ook een paar lagen kaas erbij!)
De hele schotel mocht nog een kwartiertje op de Q en toen konden we aanvallen.
Nog een tijdje gezellig nagetafeld en omdat de camembert vorige week zo goed beviel heb ik die nog een keer gemaakt.
Lekker met een glaasje… euh port…rum…en een iets te zoet likeurtje
www.grillgustogirls.nl
Begonnen met het kruiden van de kippendijen met The Incredible rub van No Rubbish.
Daarna guacamole gemaakt van 2 avocado’s, een sjalotje, wat tomaatjes, koriander, citroensap/rasp, chipotle en wat zout.
Toen aan de slag met het snijden van bosui, tomaatjes, koriander en de mais uit laten lekken.
Ondertussen was de Bastard lekker op temperatuur, ongeveer 180 graden indirect, en kon de kip erop en een rookblokje op de kolen.
Toen de kip lekker gerookt en gaar was, kon ie gepulled worden en daarna gemengd met een lekkere bbqsaus.
Ik had nog wat padron pepers liggen, dus die gingen met wat olie en zout ook op de grill. Lekker voor erbij…
En toen kon ik aan de slag met het opbouwen van de nacho’s. (Met natuurlijk ook een paar lagen kaas erbij!)
De hele schotel mocht nog een kwartiertje op de Q en toen konden we aanvallen.
Nog een tijdje gezellig nagetafeld en omdat de camembert vorige week zo goed beviel heb ik die nog een keer gemaakt.
Lekker met een glaasje… euh port…rum…en een iets te zoet likeurtje


Camembert van de BBQ

Laatst bewerkt: