- Berichten
- 69
Procureur in een korst van verse kruiden gaat heel goed. Denk bijv. ook aan venkel, tijm en koriander. Ik weet niet of het echt "less is more" is maar het zijn veel minder overheersende smaken die de smaak van het vlees meer recht doen.
Ja, ik ga de PP binnenkort in een 'groen' kruidenjasje proberen. Essentie is inderdaad datde vleessmaak centraal blijft staan.
Het liefst zou ik er een hartige korst van maken (zoals een bark, maar dan dus zonder de suiker). Iemand een idee voor een goede 'drager'? Zou dat met wat olie moeten kunnen, of evt mosterd?
Leuk onderwerp trouwens. Ik zat als onderwerp voor de fotowedstrijd ook aan "simpel" te denken met dit in mijn achterhoofd. Ik ga komende week eens wat ideeën uitproberen want ik heb de laatste tijd vooral meer traditionele BBQ gemaakt en je hebt gelijk: de toevoegingen worden het hoofdingrediënt. Bedankt voor de inspiratie!
Dankje, ook voor jouw ideeen. Hopelijk kan dit een levend topic blijven dus post vooral als je zelf een verrassend eenvoudige delicatesse hebt gemaakt!
Laatst bewerkt: