- Berichten
- 2.780
Vandaag kippendij met buikspek van het spit.
Gisteren het vlees in een marinade gezet van .
Olijfolie
Peper en zout
Paprikapoeder
Kurkuma
Honing
Bruinesuiker
Worcestersaus
Verse look
Verse ui
Ketjap.
Om en om op het spit en op gebonden met slagerstouw.
De Bastard ingedeeld met halfe kolenmand en deels afgedekt met folie voor iets indirect.
Themp op 140 graden, en kers en cederhout toegevoegd.
Laatste 15 min ingesmeerd met sweet baby ray's
Heeft 1,5 uur gedraaid.
Broodje was heerlijk,
Gisteren het vlees in een marinade gezet van .
Olijfolie
Peper en zout
Paprikapoeder
Kurkuma
Honing
Bruinesuiker
Worcestersaus
Verse look
Verse ui
Ketjap.
Om en om op het spit en op gebonden met slagerstouw.
De Bastard ingedeeld met halfe kolenmand en deels afgedekt met folie voor iets indirect.
Themp op 140 graden, en kers en cederhout toegevoegd.
Laatste 15 min ingesmeerd met sweet baby ray's
Heeft 1,5 uur gedraaid.
Broodje was heerlijk,
