- Berichten
- 459
Ik geef het ruiterlijk toe: soms ben ik liever lui dan moe.
Zeker als het hard waait met regen erbij.
Wat te doen met die mooie lamsbout die ik gekocht had?
Peinzend bij de openhaard kreeg ik een ingeving.
Lamsbout van binnen en buiten opleuken met extra smaak zoals, rozemarijn, zout, peper, knoflook en munt.
Een laagje aardappel en ui op de bodem en zijkanten van een DO.
En de lamsbout in het midden.
Nu zou ik de kou in moeten om de BBQ aan te steken maar daar had ik echt geen zin in.
Ik kan ook de oven aanzetten maar dan hoor ik hier niet meer thuis.
Maar naast hete sintels van appelhout is natuurlijk weer wel stoer. (Min of meer figuurlijk gezien dan)
Na 75 minuten was de kerntemp 60 graden en de aardappelen mooi krokant.
De smaak was waanzinnig en ik heb het geen ??n keer koud gehad.
Gegarandeerd dat ik in de toekomst de haard vaker ga gebruiken om te koken.
Zeker als het hard waait met regen erbij.
Wat te doen met die mooie lamsbout die ik gekocht had?
Peinzend bij de openhaard kreeg ik een ingeving.
Lamsbout van binnen en buiten opleuken met extra smaak zoals, rozemarijn, zout, peper, knoflook en munt.

Een laagje aardappel en ui op de bodem en zijkanten van een DO.
En de lamsbout in het midden.


Nu zou ik de kou in moeten om de BBQ aan te steken maar daar had ik echt geen zin in.
Ik kan ook de oven aanzetten maar dan hoor ik hier niet meer thuis.

Maar naast hete sintels van appelhout is natuurlijk weer wel stoer. (Min of meer figuurlijk gezien dan)

Na 75 minuten was de kerntemp 60 graden en de aardappelen mooi krokant.
De smaak was waanzinnig en ik heb het geen ??n keer koud gehad.



Gegarandeerd dat ik in de toekomst de haard vaker ga gebruiken om te koken.