- Berichten
- 227
Vandaag maar eens voor mij t eerste recept uit smokey goodness.
Met een beetje eigen twist.
Eerst de eendenborstfilet ingesneden op de vetkant
Toen lekker in de marinade.
-Beetje sojaolie
- sojasaus
- appelciderazijn
- beetje stroop ( warm gemaakt )
-1rode peper superfijn gehakt.
- vijfkruidenpoeder
Na een uurtje of 4 lekker even goed aangezet op de vetkant.
Daana lekker indirect verder tot 55 gr kern tussendoor nog een paar keer ingesmeerd met de marinade.
Toen na een klein half uurtje ingepakt voor een minuutje of 10.
Uitgepakt .
En in plakjes gesneden.
Toen in plaats van op een sla blaadje .
Samen met t sla blaadje
-lente ui
-komkommer ( julienne)
-wortel (julienne)
-paar blaadjes munt - basilicum en koriander
op een tortilla met een klein beetje hoisin saus.
Wij vonden het machtig lekker
ikke
ikke
Met een beetje eigen twist.
Eerst de eendenborstfilet ingesneden op de vetkant

Toen lekker in de marinade.
-Beetje sojaolie
- sojasaus
- appelciderazijn
- beetje stroop ( warm gemaakt )
-1rode peper superfijn gehakt.
- vijfkruidenpoeder

Na een uurtje of 4 lekker even goed aangezet op de vetkant.

Daana lekker indirect verder tot 55 gr kern tussendoor nog een paar keer ingesmeerd met de marinade.

Toen na een klein half uurtje ingepakt voor een minuutje of 10.
Uitgepakt .

En in plakjes gesneden.

Toen in plaats van op een sla blaadje .
Samen met t sla blaadje
-lente ui
-komkommer ( julienne)
-wortel (julienne)
-paar blaadjes munt - basilicum en koriander
op een tortilla met een klein beetje hoisin saus.

Wij vonden het machtig lekker
ikke
ikke