- Berichten
- 228
Ik loop er een lange tijd aan te denken om pulled pork te maken.
Dus afgelopen week maar eens een stuk Heyde Hoeve boston bud van 1780 gram besteld.
Gisteren in de rub gezet en geïnjecteerd Maple sirup&Bourbon.
Ingepakt in de huishoud folie en toen de koelkast gelegd.
Vanmorgen de Guru opgestookt en om 9:30 ging het stuk vlees erop.
Later op de dag 18:30 kon ik het broodje serveren.
Er zat een aardige vetkap op het vlees en die heb ik laten zitten en kruislings ingesneden.
Toen het vlees klaar was heb ik de resten wel van het vet wel verwijdert want het werd me iets te vettig.
De volgende keer haal ik het direct weg.
De pulled pork heb geserveerd op een italiaanse bol met een louisiana coleslaw.
Het heeft ons heerlijk gesmaakt.
erg handig die kant en klare injectie vloeistof met naald.
ingepakt de koeling in voor de nacht.
Beetje vage foto, maar ik kan hem niet opnieuw maken.
Het eind resultaat.
Voor dat het de eerste keer was dat ik pulled pork bereide ben ik meer dan tevreden met het resultaat.
Dus afgelopen week maar eens een stuk Heyde Hoeve boston bud van 1780 gram besteld.
Gisteren in de rub gezet en geïnjecteerd Maple sirup&Bourbon.
Ingepakt in de huishoud folie en toen de koelkast gelegd.
Vanmorgen de Guru opgestookt en om 9:30 ging het stuk vlees erop.
Later op de dag 18:30 kon ik het broodje serveren.
Er zat een aardige vetkap op het vlees en die heb ik laten zitten en kruislings ingesneden.
Toen het vlees klaar was heb ik de resten wel van het vet wel verwijdert want het werd me iets te vettig.
De volgende keer haal ik het direct weg.
De pulled pork heb geserveerd op een italiaanse bol met een louisiana coleslaw.
Het heeft ons heerlijk gesmaakt.
erg handig die kant en klare injectie vloeistof met naald.
ingepakt de koeling in voor de nacht.
Beetje vage foto, maar ik kan hem niet opnieuw maken.
Het eind resultaat.
Voor dat het de eerste keer was dat ik pulled pork bereide ben ik meer dan tevreden met het resultaat.