BasBQ
Beef en Steak

Krabbetjes met borstlap

 
 
 
 

Bert

Gerijpt
Berichten
2.598
Vandaag weer eens krabbetjes met borstlap op de Q gelegd.
1 Nachtje in de basisrub van Noskos gezet. Op de bbq eerst wat roken met beukenhout op lage temperatuur (60 graden). Daarna de teperatuur op 110 graden en de krabbetjes gegaard tot 90 graden kern.
P1060777.jpg

P1060780.jpg

 
Lekker Bert, is borstlap hetzelfde stuk vlees als brisket?
 
Frits zei:
Lekker Bert, is borstlap hetzelfde stuk vlees als brisket?

Ja alleen dan van het varken
 
Ik krijg er weer trek van  ;D
 
Dat ziet er wel heel erg lekker uit zeg! Mooi hoor!
 
daar krijg je spontaan trek in, als je dat lekker zo ziet liggen
 
Terug
Bovenaan Onderaan