Ja, het is zeker een aanrader. Twee weken liep ik rond in de hier in Rotterdam geopende
markthal en daar verkocht een deftige slager gerookte eendenborst 90 gram voor bijna 5 euro. Ik
realiseerde mij toen wat voor een kapitaal er in mijn kelder heeft gehangen.
@Mac Ik ben benieuwd hoe dat bevalt. Ik heb een aantal Franse recepten gelezen waarbij
er alleen werd gedroogd, maar er zat een behoorlijk marge tussen: van ??n week tot aan
drie weken. Gerookt vond ik dat er een omslagpunt was waarbij het verder drogen niet meer aan
de smaak toevoegde, maar wel een droger product opleverde
markthal en daar verkocht een deftige slager gerookte eendenborst 90 gram voor bijna 5 euro. Ik
realiseerde mij toen wat voor een kapitaal er in mijn kelder heeft gehangen.
@Mac Ik ben benieuwd hoe dat bevalt. Ik heb een aantal Franse recepten gelezen waarbij
er alleen werd gedroogd, maar er zat een behoorlijk marge tussen: van ??n week tot aan
drie weken. Gerookt vond ik dat er een omslagpunt was waarbij het verder drogen niet meer aan
de smaak toevoegde, maar wel een droger product opleverde