- Berichten
- 255
Een achterstallig verslag… maar de moeite waard om te delen want wat is dit lekker!
Oké er is wat tijd voor nodig maar het eindresultaat is top!
De zalm volgens het recept van Noskos in een bedje van suiker, zout en kruiden gelegd. Een dag in de koelkast met de gewichten van dochterlief, laten liggen.
Afspoelen en twee dagen soort van laten indrogen. Hierdoor ontstaat een plakkerig oppervlak wat later de rook goed opneemt.
Na die tijd ‘s avonds laat op de bbq gelegd, met wat andere uitprobeersel want ruimte over.
.
De volgende ochtend rook alles best intensief… dus zoals het recept zegt, onder folie nog een dag laten liggen zodat de meest intense smaak wat af kan zwakken.
Daarna aan de slag en er een heerlijke salade mee gemaakt!
Echt top!
Oké er is wat tijd voor nodig maar het eindresultaat is top!
De zalm volgens het recept van Noskos in een bedje van suiker, zout en kruiden gelegd. Een dag in de koelkast met de gewichten van dochterlief, laten liggen.
Afspoelen en twee dagen soort van laten indrogen. Hierdoor ontstaat een plakkerig oppervlak wat later de rook goed opneemt.
Na die tijd ‘s avonds laat op de bbq gelegd, met wat andere uitprobeersel want ruimte over.

.
De volgende ochtend rook alles best intensief… dus zoals het recept zegt, onder folie nog een dag laten liggen zodat de meest intense smaak wat af kan zwakken.
Daarna aan de slag en er een heerlijke salade mee gemaakt!
Echt top!
Laatst bewerkt: