Beef en Steak

Koreaanse kipsaté van tante Miho

Koenski

Vuurmaker
Berichten
58
Weeral mooi weer vandaag, dus ik besloot om de Q weer aan te steken en mijn eerste koreaanse kipsaté van tante Miho te maken.
Het was een succes, met dank aan Noskos voor de vele tips en tricks.
Daarnaast ook nog de MOINK balls gemaakt, deze post ik bij de varkensrecepten.

Het was heerlijk!

WhatsApp Image 2024-09-29 at 15.06.08.jpeg


WhatsApp Image 2024-09-29 at 15.36.41.jpeg
 
Dit is geen recept, verplaats naar H&F. overigens bestaat dit recept al in het receptendeel. ;)

 
Laatst bewerkt:
Mooi gemaakt. Recept vindt zijn oorsprong bij de tante van @Ewald. Is bijzonder lekker, maar dat weet jij inmiddels ook.
 
Weeral mooi weer vandaag, dus ik besloot om de Q weer aan te steken en mijn eerste koreaanse kipsaté van tante Miho te maken.
Het was een succes, met dank aan Noskos voor de vele tips en tricks.
Daarnaast ook nog de MOINK balls gemaakt, deze post ik bij de varkensrecepten.

Het was heerlijk!
Dat zijn best mooie metalen spiezen. Ik kan het merk alleen niet goed lezen.
 
Ferodelli is het merk. Ben er ook blij mee, best grote spiezen en je kan dat blokje naar voor en achter schuiven om hem in te stellen naar lengte. Spies zelf is wel groot dus niet voor kleine blokjes vlees. Bij marinades waar je mss met kleinere blokjes wil werken dus minder toepasbaar.
 
Tante Miho is blij dat ze er weer een fan bij heeft 😃
 
Terug
Bovenaan Onderaan