- Berichten
- 215
Zo ik begin dit draadje alvast mooi op tijd. Pulled pork is de bedoeling vandaag en morgen.
Ik moet er nu toch aan geloven. De picnic is namelijk ontdooid.
Wat gaan we doen..
De picnic ga ik zo schoonmaken. Wil ik injecteren. En ja hoor,daar is vraag 1!
Ik heb hier de Pork injection van Butcher bbq. Zakje poeder dus. Maar stiekem wil ik de injectie maken van het nu wel bekende pp wedstrijd recept.Probleem,hier geen appelazijn. Kan ik switchen naar witte wijn azijn?
Als rub gebruik ik Simply Marvelous Spicy apple Rub.
De saus word A de wedstrijdsaus B Bleus Hog of C Big Bob Gibson..
Eindsaus zoals in het wedstrijd recept.
Vraag 2.. Wel insmeren met mosterd,of niet? De een doet het,de ander weer niet..
Ik zal proberen jullie allemaal netjes op de hoogte te houden met plaatjes en praatjes.
En zo nu en dan vast ook wel een vraag...
Gr...
Ik moet er nu toch aan geloven. De picnic is namelijk ontdooid.
Wat gaan we doen..
De picnic ga ik zo schoonmaken. Wil ik injecteren. En ja hoor,daar is vraag 1!
Ik heb hier de Pork injection van Butcher bbq. Zakje poeder dus. Maar stiekem wil ik de injectie maken van het nu wel bekende pp wedstrijd recept.Probleem,hier geen appelazijn. Kan ik switchen naar witte wijn azijn?
Als rub gebruik ik Simply Marvelous Spicy apple Rub.
De saus word A de wedstrijdsaus B Bleus Hog of C Big Bob Gibson..
Eindsaus zoals in het wedstrijd recept.
Vraag 2.. Wel insmeren met mosterd,of niet? De een doet het,de ander weer niet..
Ik zal proberen jullie allemaal netjes op de hoogte te houden met plaatjes en praatjes.
En zo nu en dan vast ook wel een vraag...
Gr...