- Berichten
- 491
Staat hij "open" en bloot?
Temp wel mooi stabiel....
Btw..., ik injecteer mijn PP (vooralsnog) niet, vlees is sappig/smakkelijk genoeg van zichzelf IMHO.
Ik had hem met olie voor gemasseerd, hierdoor bleef de rub goed zitten..., mosterd schijnt geen meerwaarde te geven...
Op kamer temperatuur de Que in...
(ben nog een "rookie"... maar heb over de PP al een "eigen" mening....
)
Temp wel mooi stabiel....
Btw..., ik injecteer mijn PP (vooralsnog) niet, vlees is sappig/smakkelijk genoeg van zichzelf IMHO.
Ik had hem met olie voor gemasseerd, hierdoor bleef de rub goed zitten..., mosterd schijnt geen meerwaarde te geven...
Op kamer temperatuur de Que in...
(ben nog een "rookie"... maar heb over de PP al een "eigen" mening....
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)