BasBQ
Beef en Steak

Knorrejacht.

Staat hij "open" en bloot?
Temp wel mooi stabiel....

Btw..., ik injecteer mijn PP (vooralsnog) niet, vlees is sappig/smakkelijk genoeg van zichzelf IMHO.
Ik had hem met olie voor gemasseerd, hierdoor bleef de rub goed zitten..., mosterd schijnt geen meerwaarde te geven...

Op kamer temperatuur de Que in...


(ben nog een "rookie"... maar heb over de PP al een "eigen" mening....  :p )
 
Staat wel open en bloot. Maar gelukkig niet echt in de wind. Het is wel zo dat het hier wat frisjes was. Graadje of 3,5. Wel grappig om te zien dat als nu de zon er even bijkomt de temperatuur meteen een 4 graden omhoog schiet.
En temperatuur in de q is mooi stabiel. 120 graden loopt het nu. De digi-q doet zijn werk perfect.

13:00
120 om 60 graden.
 
Nu zo'n 5 uur onderweg.
En dus tijd voor de saus. Het is Bleus Hog geworden.
En natuurlijk eindelijk even kijken. Mooie droge korst.
14:00
106 om 64 graden

Droog
21jq7m0.jpg


En nat.
5ethj4.jpg
 
Ga ik ook een keer proberen zo'n glaze erover...
ik zie dat vaak...
 
Mwha,kan maar zo anders zijn als ik de probe ga herprikken. Gaat wel heel snel,en zit nog niet eens in de folie..
Staat nu ongeveer 7 uur..
 
Dan zou ik hem nu inpakken (dacht dat je dat al gedaan had ;) ).
 
Drie kwartier a een uur geleden in de folie gedaan.
In de tussentijd de Koolsla van Dominique gemaakt.

De stand van zaken is nu.
17:00
120 om 72 graden.
 
Dat wordt smikkelen en smullen vanavond!!!
En volgens mij hoor ik van heel ver, ergens om een hoekje, een knorremansje aankomen....
 
And it's of...
En verdomd,er viel een stukje af.. Lekkerrrr. Wel pittig...
Nog een uurtje rusten....

141v09d.jpg
 
Looks already jummie....
B-)
 
We zijn der bijna, we zijn der bijna, maar nog niet helemaal ;).
 
Mr D.J. zei:
And it's of...
En verdomd,er viel een stukje af.. Lekkerrrr. Wel pittig...
Nog een uurtje rusten....

141v09d.jpg
Hahahaha er viel een stukje af.  Goh, heel vervelend h? B-)
maar wel lekker zo'n allereerste stukje
 
Nou het eindsignaal van de wedstrijd.
Echt enorm lekker.. Had het A nog nooit gemaakt,en B nog nooit gegeten. Maar ik ben om.
Heerlijk zacht,en goed van smaak. Lekker pittig. Als het komt van de rub kan ik de Simply Marvelous Spicy apple Rub van harte aanbevelen. Komt het van de glace,dan de Blues Hog..

Praatjes vullen geen gaatjes..
4vqmhe.jpg


Het echte resultaat.. Met de Koolsla van Dominique die ook super lekker is.
Eet u smakelijk!!
2pqrji1.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan