Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Net weer eens bezoekje aan de Sligro gebracht, een paar mooie rib eyes voor dit weekend gescoord.
Nu is het altijd leuk rondsnuffelen daar, en kom je wel eens wat verassingen tegen. Dit is er dus een van, brisket kennen we allemaal maar dan als een flat/point of een whole packer.
Maar kleine stukken had ik nog niet eerder gezien, porties van ongeveer 1 kilo.
Heeft iemand hier enig idee hoe je die moet klaar maken. Is dit wel geschikt voor op de bbq?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Nu is het altijd leuk rondsnuffelen daar, en kom je wel eens wat verassingen tegen. Dit is er dus een van, brisket kennen we allemaal maar dan als een flat/point of een whole packer.
Maar kleine stukken had ik nog niet eerder gezien, porties van ongeveer 1 kilo.
Heeft iemand hier enig idee hoe je die moet klaar maken. Is dit wel geschikt voor op de bbq?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk