- Berichten
- 4.946
De kindjes hadden zaterdag zin in kipkluifjes. En ik heb dan maar een half excuus nodig om er gelijk aan te beginnen 
Van de vakantie nog een blikje bier over. Wa nie noar munne taant was. Das Brabants voor ik vind het niet lekker. Die dus mooi kunnen gebruiken voor de pekel.
1kg kippen vleugels. Een halve liter bier met een eetlepel zeezout en een eetlepel LetzQ chickenrub. Alles bij elkaar in een ziplockzak voor 3u de koelkast in.
Na 3u alles goed afgespoeld en afgedroogd. Op een bordje gelegd en in de LetzQ chickenrub gezet. Vervolgens 1,5u in de koelkast laten drogen. En de BBQ op met wat beukenhout. Bij zn 170gr ongeveer 45min gelegen.
Hierbij een paar foto?s.
Na een half uur wat Harry?s met spek er bij. De kindjes moeten toch wel groenten eten niet waar
.
Wat krieltjes gebakken en we konden aan tafel.
De biersmaak kwam weer mooi tot z?n recht. En het was niet heel erg zout geworden. De brakken hebben weer heerlijk kunnen kluiven. En kids blij, papa blij
Groetjes Bram.l

Van de vakantie nog een blikje bier over. Wa nie noar munne taant was. Das Brabants voor ik vind het niet lekker. Die dus mooi kunnen gebruiken voor de pekel.
1kg kippen vleugels. Een halve liter bier met een eetlepel zeezout en een eetlepel LetzQ chickenrub. Alles bij elkaar in een ziplockzak voor 3u de koelkast in.
Na 3u alles goed afgespoeld en afgedroogd. Op een bordje gelegd en in de LetzQ chickenrub gezet. Vervolgens 1,5u in de koelkast laten drogen. En de BBQ op met wat beukenhout. Bij zn 170gr ongeveer 45min gelegen.
Hierbij een paar foto?s.




Na een half uur wat Harry?s met spek er bij. De kindjes moeten toch wel groenten eten niet waar


Wat krieltjes gebakken en we konden aan tafel.

De biersmaak kwam weer mooi tot z?n recht. En het was niet heel erg zout geworden. De brakken hebben weer heerlijk kunnen kluiven. En kids blij, papa blij

Groetjes Bram.l