- Berichten
- 1.775
Bordje vol op wat groentes na van de Q.
4 kippenpoten, 1x zoete ui, 1 ½ rode paprika, 1x zoete aardappel.
Kippenpoten dag van tevoren in de marinade gelegd, soya, suiker & honing, uienpoeder, knoflook vers geperst.
Zoete aardappel apart, deze na +-1 uur eraf gehaald deels uitgeholt, gevuld met creme freche, kaas erover, terug wat zoete aardappelvulling erover, meer kaas en terug op de q om als geheel lekker op te warmen.
Huidje was op sommige plekken niet zoals gehoopt, komt door de "kamers" van de vochtige paprika die ik tegen de kip had gerijgt. Volgende x de boel van elkaar af houden dmv extra spiezen
Ps. gepost op verzoek van @baconstrips
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			4 kippenpoten, 1x zoete ui, 1 ½ rode paprika, 1x zoete aardappel.
Kippenpoten dag van tevoren in de marinade gelegd, soya, suiker & honing, uienpoeder, knoflook vers geperst.
Zoete aardappel apart, deze na +-1 uur eraf gehaald deels uitgeholt, gevuld met creme freche, kaas erover, terug wat zoete aardappelvulling erover, meer kaas en terug op de q om als geheel lekker op te warmen.
Huidje was op sommige plekken niet zoals gehoopt, komt door de "kamers" van de vochtige paprika die ik tegen de kip had gerijgt. Volgende x de boel van elkaar af houden dmv extra spiezen

Ps. gepost op verzoek van @baconstrips

 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 !
! 
 
		 
 
 
 
		