- Berichten
- 142
Nog nooit gemaakt die ik dacht dat gaan we eens doen.
Kippendijen in de rub gezet en toen de groenten gesneden.
Toen was het tijd om alles op te bouwen.
Toen op de Q gezet met wat kersen hout voor de rook.
Omdat het vandaag redelijk vaak even regende toch maar een soort van oplossing voor bedacht.
Bij 58 graden was het tijd om hem uit het blik te halen. Het vocht opgevangen om de glaze van te maken.
Toen weer er op en door tot 78 graden. En natuurlijk lekker insmeren met glaze. Deze gemaakt van het vocht van de kip en blues hog bbq saus.
Bij 78 graden er af gehaald en 10 minuten laten rusten.
Toen aangesneden en opgegeten. Het was heerlijk. Deze gaat zeker nog eens terug komen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Kippendijen in de rub gezet en toen de groenten gesneden.
Toen was het tijd om alles op te bouwen.
Toen op de Q gezet met wat kersen hout voor de rook.
Omdat het vandaag redelijk vaak even regende toch maar een soort van oplossing voor bedacht.
Bij 58 graden was het tijd om hem uit het blik te halen. Het vocht opgevangen om de glaze van te maken.
Toen weer er op en door tot 78 graden. En natuurlijk lekker insmeren met glaze. Deze gemaakt van het vocht van de kip en blues hog bbq saus.
Bij 78 graden er af gehaald en 10 minuten laten rusten.
Toen aangesneden en opgegeten. Het was heerlijk. Deze gaat zeker nog eens terug komen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk