- Berichten
- 113
Vanavond 2e keer de nieuwe MB Kamado aanslingeren. Aangezien t nog allemaal nieuw en vers is gekozen voor iets simpels: kippenbouten!
Zojuist alvast wat voorbereidingen gedaan;
Overtollige vel weggesneden, vlees ingesneden, ingesmeerd met wat olijfolie, een blokje knor (kip) uitgesmeerd, wat Provençaalse kruiden en een beetje Piri-Piri toegevoegd.
Straks nog wat grof zeezout en n kleine snuf peper! Dan de Kamado op zo’n 180 à 190 graden en gaan!
resultaat drop ik hier straks uiteraard.
Zojuist alvast wat voorbereidingen gedaan;
Overtollige vel weggesneden, vlees ingesneden, ingesmeerd met wat olijfolie, een blokje knor (kip) uitgesmeerd, wat Provençaalse kruiden en een beetje Piri-Piri toegevoegd.
Straks nog wat grof zeezout en n kleine snuf peper! Dan de Kamado op zo’n 180 à 190 graden en gaan!
