- Berichten
- 113
Vanavond 2e keer de nieuwe MB Kamado aanslingeren. Aangezien t nog allemaal nieuw en vers is gekozen voor iets simpels: kippenbouten! 
Zojuist alvast wat voorbereidingen gedaan;
Overtollige vel weggesneden, vlees ingesneden, ingesmeerd met wat olijfolie, een blokje knor (kip) uitgesmeerd, wat Provençaalse kruiden en een beetje Piri-Piri toegevoegd.
Straks nog wat grof zeezout en n kleine snuf peper! Dan de Kamado op zo’n 180 à 190 graden en gaan! resultaat drop ik hier straks uiteraard.
 resultaat drop ik hier straks uiteraard.
		
		
	
	
		 
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Zojuist alvast wat voorbereidingen gedaan;
Overtollige vel weggesneden, vlees ingesneden, ingesmeerd met wat olijfolie, een blokje knor (kip) uitgesmeerd, wat Provençaalse kruiden en een beetje Piri-Piri toegevoegd.
Straks nog wat grof zeezout en n kleine snuf peper! Dan de Kamado op zo’n 180 à 190 graden en gaan!
 resultaat drop ik hier straks uiteraard.
 resultaat drop ik hier straks uiteraard. 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 ).
). 
 
		


 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		