- Berichten
- 133
Vandaag lekkere kippendijen op de BBQ gefabriceerd...!
Heel erg spannend werd het niet, maar lekker was het wel.
Beetje rijst, beetje groenten, beetje kip, beetje marinade en klaar.
Voor de marinade had ik:
3 teentje knoflook
2 theelepels zaanse mosterd
citroen sappie
2 eetlepels Elburgse honing (een maat van mij heeft bijen en deze bezorgen hem heerlijke honing
--> ik weet het maar ik heb zelf geen bijen
)
3 theelepels sambal (deze heeft een andere maat van mij klaar gemaakt -->
)
scheutje olijolie
en peper en zout
Het resultaat was als volgt:
Hierna nog voor wat kleur gesneden om aan het geheel toe te voegen:
Inmiddels had ik natuurlijk iets te veel houtskool klaar gemaakt waardoor hij lekker op temperatuur was. Maar de kippendijtjes konden erop en ik kon ondertussen de rijst en groente klaar maken.
Uiteindelijk was het prima gelukt en heerlijk van smaak en goed te eten!
En natuurlijk kon het niet anders dan dat de restwarmte gebruikt moest worden voor de marsmallows
bedankt voor het lezen!
Heel erg spannend werd het niet, maar lekker was het wel.
Beetje rijst, beetje groenten, beetje kip, beetje marinade en klaar.
Voor de marinade had ik:
3 teentje knoflook
2 theelepels zaanse mosterd
citroen sappie
2 eetlepels Elburgse honing (een maat van mij heeft bijen en deze bezorgen hem heerlijke honing


3 theelepels sambal (deze heeft een andere maat van mij klaar gemaakt -->

scheutje olijolie
en peper en zout
Het resultaat was als volgt:
Hierna nog voor wat kleur gesneden om aan het geheel toe te voegen:
Inmiddels had ik natuurlijk iets te veel houtskool klaar gemaakt waardoor hij lekker op temperatuur was. Maar de kippendijtjes konden erop en ik kon ondertussen de rijst en groente klaar maken.
Uiteindelijk was het prima gelukt en heerlijk van smaak en goed te eten!
En natuurlijk kon het niet anders dan dat de restwarmte gebruikt moest worden voor de marsmallows

bedankt voor het lezen!