BasBQ
Beef en Steak

Kippeboutjes

 

Raykes

Sprokkelaar
Berichten
29
Beste levensgenieters,
Vandaag maar eens een paar lekkere kippeboutjes op de kamado. Langzaam een vuurtjes gemaakt. Temperatuur op 120 graden. Heatdeflector erin. Kippenboutjes met een rub met paprika, knoflook, kerriepoeder en wat cayenne. Nu maar een biertje drinken en ruiken.... zo iets simpel maar toch ook zo lekker.
image.jpg
 
Zal er vast heerlijk uitkomen, smakelijk

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Lekker! Hoeveel ruimte zit er nog langs je heat deflector?
 
Lekker! Hoeveel ruimte zit er nog langs je heat deflector?

Is een klein eitje vd Makro. Kan ik geen accessoires voor krijgen. Zodoende een gietijzer pannetje erin. Ruimte is denk ik 3cm.
Maar. Werkt prima zo.
 
Is een klein eitje vd Makro. Kan ik geen accessoires voor krijgen. Zodoende een gietijzer pannetje erin. Ruimte is denk ik 3cm.
Maar. Werkt prima zo.

Bedankt. Hier ook een klein eitje en had nog iets liggen wat ik als deflector kan gebruiken maar bang dat het net te klein is. Ik ga eens nameten :)
 
Lekker hoeft niet moeilijk te zijn.
Kippen boutjes altijd lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan