Eindelijk tijd om het topic te maken. Van het weekend mijn Basterd Large voor het eerst aangezet. En begonnen met een BCC. En poging tot een fatty naar aanleiding van een ander topic hier op her forum.
De kip heb ik gekruid/gemarineerd naar aanleiding van 2 recepten en daar wat van probeer te maken.
Kipje lekker laten genieten van de marinade
Kipje op zijn troon gezet.
En toen ging het kipje de warmte opzoeken. Tot deze een lekker kleurtje had en de juiste temperatuur. Ondertussen nog een paar keer ingesmeerd met marinade die nog in het zakje zat.
En toen was het etenstijd. Vrouwlief vond het leuk voor een keertje maar die hoefde het niet zo snel weer. Dus er was meer kip voor mij.
En nog een foto van de fatty. Die wel heel erg goed viel bij vrouwlief als kaasmonster.
Dit komt zeker vaker op de BBQ alleen nu nog even wat mooier zien op te rollen. Zodat ik geen sateprikkers mee nodig ben
De kip heb ik gekruid/gemarineerd naar aanleiding van 2 recepten en daar wat van probeer te maken.
Kipje lekker laten genieten van de marinade
Kipje op zijn troon gezet.
En toen ging het kipje de warmte opzoeken. Tot deze een lekker kleurtje had en de juiste temperatuur. Ondertussen nog een paar keer ingesmeerd met marinade die nog in het zakje zat.
En toen was het etenstijd. Vrouwlief vond het leuk voor een keertje maar die hoefde het niet zo snel weer. Dus er was meer kip voor mij.
En nog een foto van de fatty. Die wel heel erg goed viel bij vrouwlief als kaasmonster.
Dit komt zeker vaker op de BBQ alleen nu nog even wat mooier zien op te rollen. Zodat ik geen sateprikkers mee nodig ben