- Berichten
- 695
Hoi hoi..
Eeuwigheid geleden dat we hier kiplolly gegeten hebben.. dus dat werd dan hoogtijd..
Eerst even moed indrinken voor het gepriegel dat komen gaat
Ok.. daar gaat die .
45 min later...
Blijft een k*'t klusje.. maar gelukkig weer gelukt.
Deze keer 3 varianten gemaakt.. mijn old time favorietje..hony killer bee, kip rub van pulled chikken en een of andere kruiden zout
Phoe.. even bijkomen hoor..
Ok..alles bij 175 graden op de sloroller met een blokje appelhout.
Goed zorgen dat het niet uitdroogt..
Bij 68 graden zagen ze er zo uit..
Tijd voor een lakje..
Zo kwamen ze er af..
To be continued..
Eeuwigheid geleden dat we hier kiplolly gegeten hebben.. dus dat werd dan hoogtijd..
Eerst even moed indrinken voor het gepriegel dat komen gaat
Ok.. daar gaat die .
45 min later...
Blijft een k*'t klusje.. maar gelukkig weer gelukt.
Deze keer 3 varianten gemaakt.. mijn old time favorietje..hony killer bee, kip rub van pulled chikken en een of andere kruiden zout
Phoe.. even bijkomen hoor..
Ok..alles bij 175 graden op de sloroller met een blokje appelhout.
Goed zorgen dat het niet uitdroogt..
Bij 68 graden zagen ze er zo uit..
Tijd voor een lakje..
Zo kwamen ze er af..
To be continued..